Is Simpel Slank echt zo simpel? Mijn eerlijke review!

geplaatst in: Reviews | 0

simpel slankSimpel slank worden klinkt misschien te mooi om waar te zijn.

En vaak is iets wat te mooi lijkt, ook niet waar. Ik heb zelf ondervonden dat het niet simpel is om blijvend af te vallen.

Misschien heb je zelf ook die ervaring. In ieder geval zoek je een oplossing om nu eens voorgoed af te zijn van je overgewicht en nooit meer aan te komen.

De vraag is natuurlijk of het afslank programma Simpel Slank van Bernard Favier jou hierbij gaat helpen.

Ik heb het voor je doorgelopen en hieronder kun je mijn ervaring en die van anderen terugvinden. Zo kun je voor jezelf de beslissing maken of Simpel Slank ook iets voor jou is.

Ontdek of dit programma jouw geld en tijd waard is, lees snel verder!

Simpel Slank in het kort

Simpel Slank is een afslank programma dat je online kan volgen.

Je krijgt dus alle informatie die je nodig hebt via het internet, en ook de coaching die er bij zit ontvang je digitaal.

Waarmee dit programma zich onderscheid van andere afslank methodes is dat het zich voornamelijk richt op de afslankhormonen in je lichaam. Er zitten erg veel hormonen in je lichaam die veel invloed hebben op het reilen en zeilen ervan.

Zo zijn er ook hormonen die het vetpercentage van je lichaam beïnvloeden, en daar begint het natuurlijk interessant te worden voor mensen die last hebben van overgewicht.

Door in te zoomen op deze specifieke hormonen krijg je inzicht over de gang van zaken als het om afvallen gaat. Je gaat op die manier beter begrijpen hoe het kan dat je last hebt van overgewicht en wat je er aan kan doen.

Het gaat er in feite om dat je verstoorde hormonen weer in het gareel krijgt om gezond te kunnen leven.

Persoonlijke Tip: “Bernard Favier maakt momenteel gebruik van een kortingspagina. Hier krijg je een leuke korting op het normale aankoopbedrag”. Direct naar de Simpel Slank kortingspagina >>

Aanpakken van verstoorde hormonen

Natuurlijk wordt niet alleen uitgelegd hoe het precies allemaal werkt in je lichaam, maar ook wat je er tegen kan doen.

Er zijn namelijk methodes om invloed uit te oefenen op de hormonen die je vetpercentage beïnvloeden waardoor je ze voor je kan laten werken (en af te slanken 😉 ).

Door de juiste producten te eten en ander dingen te doen ga je hier vorm aan geven. Je zult dit allemaal leren als je het programma gaat volgen.

Wie is Bernard Favier?

bernard favier
Bernard Favier

Bernard Favier is de maker van het Simpel Slank programma.

Bernard is van origine een fitness instructeur waar hij ook zij papieren voor heeft gehaald. Hij werkte voorheen voor langere tijd in een sportschool waar hij mensen begeleide bij het verminderen van hu vetpercentage door te trainen.

Dit waren dan voornamelijk kracht- en cardio trainingen.

Op den duur kreeg hij de indruk dat deze manier van gewicht verliezen niet ideaal was. Zijn cliënten moesten erg veel doen voor maar een klein beetje resultaat en in veel gevallen bleef het resultaat zelfs achterwege.

Ontstaan van Simpel Slank

Dat maakte dat hij zelf onderzoek ging doen naar de beste manier om af te slanken. Telkens weer werd hij gefascineerd door het gegeven dat de ene persoon slank van zichzelf blijft, terwijl de ander daar ontzettend veel moeite voor moet doen.

In zijn zoektocht ontdekte hij dat het antwoord lag verscholen in de hormoonhuishouding van het lichaam.

Door hier steeds meer informatie over te vergaren en dit te verpakken in een concept, is het Simpel Slank programma ontstaan. Voordat dit voor het grote publiek beschikbaar was heeft Bernard het eerst alleen met zijn directe omgeving gedeeld.

Uiteindelijk bleek dit zo goed uit te pakken dat hij zijn baan als fitness instructeur heeft kunnen opzeggen en verder te gaan als afslankcoach.

afslank eten

Website Puurfiguur.nl

Zijn succes resulteerde ook in een website waarop Bernard Favier allerlei adviezen en recepten deelt, Puurfiguur.nl.

Puurfiguur.nl is een website (of misschien is het meer een blog) dat vol staat met adviezen over voeding en gezondheid. Dat maakt dat Bernard erg transparant is over zijn kennis en kunde.

Overigens is zijn eigen website niet de enige plek waarop je artikelen van zijn naam kan vinden. Er zijn ook verschillende andere (grote) websites waarop hij publiceert.

Alles samengenomen kun je wel stellen dat Bernard Favier een expert is in zijn vakgebied. Hij weet waarover hij praat als het gaat om gezondheid, sport en natuurlijk afslanken.

Waarom hormonen zo belangrijk zijn in dit programma

Simpel Slank heeft als uitgangspunt het aanpakken van de hormonen, en dan vooral de afslankhormonen.

Niet ieder lichaam is het zelfde, en daarom is ook niet iedere hormoonhuishouding hetzelfde ingericht. Als je kijkt naar de verschillende hormonen in het menselijk lichaam, dan zie je dat er 12 hormonen zijn die het afslanken beïnvloeden.

Deze hormonen zorgen er voor dat je hoofd weet dat je bijvoorbeeld nieuwe energie nodig hebt wat resulteert in trek. Ook zorgen deze hormonen ervoor dat je lichaam in de gaten krijgt wanneer er vet verbrand moet gaan worden.

Als je kijkt naar de lichamen van personen die te zwaar zijn, dan hebben diegenen deze hormonen niet op orde.

Als je te zwaar bent, dan hebben de hormonen minder invloed dan ze zouden moeten hebben. Hierdoor is het erg moeilijk om af te slanken en je streefgewicht te bereiken.

Dit is niet zomaar iets wat iemand bedacht heeft, maar de laatste jaren is dit ook door wetenschappers aangetoond.

Is dit programma wel iets voor jou?

Simpel Slank is er voor iedereen die wil afslanken.

Natuurlijk moet je geen wonderen verwachten, maar Bernard Favier geeft aan dat 2 kg per week mogelijk is, en in de eerste week misschien nog wel meer.

Zelf ben ik meer realistisch en vind het al heel wat als je 1,5 kg per week afvalt tijdens het diëten. Daar komt bij dat je in de eerste week vaak ook wat vocht verliest wat er later weer aankomt.

Vandaar dat je in de eerst week in de meeste gevallen meer gewicht verliest dan in de weken erna.

Voor wie niet

Ik zou niet in dit programma investeren als je helemaal aan de hand genomen wilt worden en van fysieke afspraken houdt met een afslankcoach.

Dan kun je beter een diëtist(e) in de arm nemen die je van A tot Z begeleid.

Natuurlijk is de investering in dergelijke persoonlijke begeleiding wel veel groter, maar als dat je zou helpen om af te slanken is het dat dubbel en dwars waard.

Voor wie wél

Wat mij betreft is dit een goed programma voor je als je op een gezonde manier wilt afvallen zonder rare pillen of ingrepen van doctoren. Want ook als je het even niet meer weet kun je nog bij Bernard en zijn team terecht, ze staan klaar voor al je vragen.

Maar juist voor de mensen die al verschillende methoden hebben geprobeerd om af te vallen zou dit wel eens de helpende hand kunnen zijn. Een verstoorde hormoonbalans merk je namelijk niet zomaar even op.

Daarvoor kan dit programma je goed helpen en je net dat duwtje in de rug geven wat je nodig hebt om wél af te vallen en je streefgewicht te bereiken.

een weegschaal

Wat krijg je concreet als je Simpel Slank besteld?

In feite betaal je voor 3 modules waaruit het programma bestaat:

  1. Het Simpel Slank e-book
  2. Het Simpel Slank e-kookboek
  3. De Online Afslankhulp

Het Simpel Slank Boek (e-book)

In dit Simpel Slank boek (Simpel Slank pdf) wordt de methode uitgelegd en praktische tips daarbij gegeven. Natuurlijk kan ik niet al te diep op de methode ingaan, want dan zou ik me schuldig maken aan het schenden van de rechten.

Ik kan wel een tipje van de sluier oplichten zodat je een beetje weet wat je kan verwachten.

In feite bestaat de methode van Bernard Favier uit 5 stappen:

  • Stap 1: Het keerpunt – Hierbij worden de hormonen die de vetopslag en de vetverbranding reguleren aangepakt, je gaat van vet opslaan naar vet verbranden.
  • Stap 2: Hongerhormoon ‘restten’ – Je voorkomt dat je ooit nog weer het gevoel hebt honger te krijgen, je hebt alleen nog honger als dat ook echt zo is
  • Stap 3: Hardnekkig vet verbranden – Je gaat vet verbranden op plekken die voor jou voorheen te moeilijk waren (heeft met gifstoffen te maken)
  • Stap 4: Het platte buik plan – Je gaat specifiek aan de slag met buikvet verbranden door het hormoon ‘cortisol’ aan te pakken
  • Stap 5: Vreetbuien tegengaan – Je gaat het hormoon ‘serotine’ (gelukshormoon) een boost geven waardoor je wilskracht krijgt en vreetbuien tot het verleden horen

Het Simpel Slank e-kookboek

In dit kookboek vind je alle recepten terug waarmee je de stappen 1 tot en met 5 van het Simpel Slank boek in de praktijk kunt brengen.

In het kookboek staan meer dan 70 recepten die samen 3 weekmenu’s vormen. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet veel tijd in beslag nemen om klaar te maken. Ook mensen met weinig tijd kunnen op deze manier succesvol afvallen.

Daarnaast kun je de ingrediënten gewoon in de supermarkt kopen en zijn ze niet overdreven duur (zoals bijvoorbeeld ‘superfoods’ vaak wel duur zijn).

Je hoeft verder geen chefkok te zijn om ze klaar te kunnen maken. Het is simpel om te bereiden, er is niet veel wat er mis kan gaan. Dat komt mede doordat de recepten helemaal uitgeschreven zijn en precies wordt aangegeven hoeveel je overal van nodig hebt.

Daarnaast is het niet verplicht om biologisch te eten, wat ook erg veel in de kosten bespaard.

De Online Afslankhulp

Het Simpel Slank Programma is pas echt volledig door deze online hulp die je kan inschakelen.

Je kunt met alle je vragen terecht en het zorgt ervoor dat je ook echt gaat afvallen. Mocht dat niet gebeuren, dan kun je eenvoudig vragen hoe dit komt en zal je daarmee geholpen worden.

Er zitten voedingsdeskundigen voor je klaar die overal een passend antwoord op weten (Het moet natuurlijk wel over afvallen gaan 😉 )

tevreden

Simpel Slank Programma ervaringen

Natuurlijk is het ook goed om te zien wat Simpel Slank programma ervaringen van anderen zijn.

Dit zijn gebruikers van het programma die er ook daadwerkelijk in geïnvesteerd hebben en hun ongezouten mening geven.

Hieronder lees je wat Lynda van 30 jaar er van vind:

‘Na een week al 3 kilootjes lichter! Meer hoeft er ook echt niet vanaf. Ik eet nog steeds gezond en let goed op de insulinethermometer. Ik heb totaal geen last van het jojo-effect, fijn!’

Lynda (30)

En nog Simpel Slank ervaringen van anderen:

‘Door Bernard ben ik overgehaald om anders te eten. Nu wil ik niet meer anders. Ik voel me er prettiger en sterker door. Dat vind ik het belangrijkste!’

Marja (50)

Puur Figuur ervaringen van André

‘Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden. Mijn riem kan een paar gaatjes strakker en het verlangen om te veel te eten is er niet meer.’

André (56)

Ervaringen van andere websites

Verder heb ik nog een review over het programma gelezen op makkelijkafvallen.nl.

Hier hebben ze het programma ook helemaal doorgenomen en zijn best wel positief, het wordt dan ook door hen aangeraden. Dit is wat ze zeggen:

‘Met Simpel Slank heb je een goed programma voor handen waarmee je kunt afvallen. Toen we het boek lazen werden we direct enthousiast. We kunnen concluderen dat als je wilt afvallen, je hormoonbalans hier grote invloed op heeft. 

Voor ons is dit de reden om te zeggen dat Simpel Slank erg effectief kan zijn. Juist voor mensen die al verschillende zaken zonder resultaat hebben geprobeerd, zou dit wel eens de ommekeer kunnen zijn.’

Mijn eindconclusie over Simpel Slank

Als je kijkt naar de ervaring die Bernard Favier zelf heeft (Zijn voormalige werk als fitnessinstructeur en de duizenden mensen die hij al heeft geholpen met dit programma) dan komt het in ieder geval van iemand die geloofwaardig is.

Als ik verder kijk naar de opzet van het programma, dan is het zeker iets wat je kan helpen om makkelijk af te vallen.

Je moet alleen niet vergeten dat ‘makkelijk’ relatief is. Voor de mensen die al veel andere dingen geprobeerd hebben om af te vallen zal dit een verademing zijn.

Dat betekend echter niet dat alle maar vanzelf gaat. Je moet wel de informatie lezen en ook toepassen, anders zal er geen verandering optreden. Maar ook gezien de ervaringen van anderen ben ik tot de conclusie gekomen dat dit een programma is wat ik anderen zeker wil aanraden.

Juist ook vanwege de persoonlijke coaching die je er bij krijgt is het erg compleet met elkaar.

100% succesgarantie

Bernard geeft aan zelf helemaal in zijn programma te geloven en geeft daarom een 100% succesgarantie.

Dat betekend simpelweg dat als je niet afvalt met het programma, je gewoon je geld terug krijgt als je daar om vraagt. Je hebt hier zelfs 2 maanden voor.

Er worden overigens geen vragen gesteld als je je geld terug vraagt, je hoeft enkel een mailtje te sturen.

Je loopt dus geen enkel risico mocht het programma om wat voor reden dan ook niet bevallen.

Waar kan je dit programma het beste aanschaffen?

Het programma is te verkrijgen op de website van Bernard Favier.

De Simpel Slank Ebook Download is daar ook te halen, met alle bijbehorende delen.

Ik heb een link voor je waarbij je de maximale korting op het programma kan krijgen. Weet je zeker dat je niet te veel betaald en alle bonussen krijgt die er bij horen.

CTA Simpel slank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *